Рибички крекер

Нутритивна вредност за 100г.

Масти

0
грама

Од 8,6 масти заситени се

0
грама

Влакна

0
грама

Холестерол

0
грама

Јаглени хидрати

0
грама

Од 62г јаглени хидрати шеќери се

0
грама

Протеини

0
грама

Сол

0
грама

Енергетска вредност 1486.1 kJ / 353.8kcal

Готвиме заедно со рибички крекери

Солено - слатки кнедли со урми и ореви