Прстен крекер

Нутритивна вредност за 100г.

Масти

0
грама

Од 8.5г масти заситени се

0
грама

Јаглени хидрати

0
грама

Од 63.9 јаглени хидрати шеќери се

0
грама

Влакна

0
грама

Протени

0
грама

Холестерол

0
грама

Сол

0
грама

Енергетска вредност  1617kJ / 386kcal

Готвиме заедно со прстен крекерите

Ринг солени бомбици