Пица крекер во тегла

Нутритивна вредност за 100г.

Масти

0
грама

Од 9.1г масти заситени се

0
грама

Влакна

0
грама

Холестерол

0
грама

Јаглени хидрати

0
грама

Од 61.1 јаглени хидрати шеќери се

0
грама

Протеини

0
грама

Сол

0
грама

Енергетска вредност 1586kJ / 376kcal