Переци крекер во тегла

Нутритивна вредност за 100г.

Масти

0
грам

Од 6.2 масти заситени се

0
грам

Влакна

0
грама

Холестерол

0
грама

Јаглени хидрати

0
грама

Од 51.6 јаглени хидрати шеќери се

0
грама

Протеини

0
грама

Сол

0
грама

Енергетска вредност 1286kJ / 305kcal