Парти микс крекер

Нутритивна вредност за 100г.

Масти

0
грама

Од 7.7г масти заситени се

0
грама

Влакна

0
грама

Холестерол

0
грама

Јаглени хидрати

0
грама

Од 59.2 јаглени хидрати шеќери се

0
грама

Протеини

0
грама

Сол

0
грама

Енергетска вредност 1491kJ / 355kcal