Крекери во тегла

Рибички крекер во тегла

Свежи и крцкави обогатени со арома на маргарин, направени се од пченично брашно, растително масло (палмино и кокосово), сол, шеќер, јачменов слад.

Пица крекер во тегла

Пица крекер, идеални за оние со истенчен вкус за квалитет и немирен дух, кои се во постојана потрага по нови вкусови кои освојуваат на првиот залак. Обогатени со арома на пица, афион и оригано, направени од пченично брашно, растително масло, сол, шеќер, јачменов слад.

Переци крекер во тегла

Свежи, крцкави, вкусни..едноставно нема кој не сака переци. Подготвени од вредните раце на нашите мајстори, со пченично брашно, ратително масло, јачменов слад, сол, шеќер, переците сеуште важат за едни од поомилените закуски.