Буз крекер

Нутритивна вредност за 100г.

Масти

0
грама

Од 12.8г масти заситени се

0
грама

Влакна

0
грама

Холестерол

0
грама

Јаглени хидрати

0
грама

Од 52.г4 јаглени хидрати шеќери се

0
грама

Протеини

0
грама

Сол

0
грама

Енергетска вредност 1517kJ / 361kcal

Готвиме заедно со буз крекерите

Крекери со крем сирење и павлака