Брускети со домат и маслинки

Нутритивна вредност за 100г.

Масти

0
грама

Од 12г масти заситени се

0
грама

Протеини

0
грама

Јаглени хидрати

0
грама

Од 65г јаглени хидрати шеќери се

0
грама

Сол

0
грама

Енергетска вреднсот 1714kJ / 407kcal

Готвиме заедно со брускети од Армониа

Салата